Leje af bil

Når det gælder leje af bil handler det ikke om at tage den første og billigste løsning. Vi anbefaler, at du gør dig nogle overvejelser omkring dine behov og dit formål ved leje af en bil. Det er vigtigt at være opmærksom på om dit formål kan afdækkes med den valgte lejebil. På denne måde står du eks. ikke midt i en flytning og ikke har plads til den sidste flyttekasse. På samme måde får du heller ikke lejet en minibus selvom i egentlig kun er 4 personer. Det er også vigtigt, at den bil du lejer lever op til dine forventninger omkring driftssikkerhed og service.

Hos PS Biludlejning udlejer vi både personbiler, minibusser og varevogne. Det betyder at vi kan stort set afdække alle behov og formål. Vi har en bred vifte af modeller og typer og vi kan derfor være dig behjælpelig med at finde den bedst mulige løsning for at afdække netop dine behov.

Vores stationer har eget værksted og vaskehal. Derfor kan vi altid sikre dig topkvalitet og sikkerhed på vores udlejningsbiler. Vi tilbyder dig en god og velholdt lejebil af nyere dato. Derfor er vores udlejningsbiler altid i topform inden de skal ud og køre på de danske landeveje. Så, hvis du sætter pris på komfort og sikkerhed så lej din bil hos PS Biludlejning allerede i dag.

Hvad koster det at leje en bil hos PS Biludlejning?

PS Biludlejning er "Lokal billeje til lokale priser", og vi bestræber os på altid at have markedets laveste priser når du skal foretage leje af bil. Vi anbefaler at du sender os en uforpligtende forespørgsel på priser på vores hjemmeside. Priserne starter fra 345,-kr. inkl. moms, forsikring og 100 km. per dag.

Når du har bestilt

Hvis du har bestil leje af bil på vores hjemmeside, har du også valgt et afhentningstidspunkt og afhentningssted. Samtidig har du også valgt en dato for afhentning af lejebil og aflevering af lejebil. Du afhenter og afleverer ved én af vores afdelinger i enten København, Aarhus eller Odense.

Du skal være opmærksom på

Afhængig af det valgte køretøj er der nogle aldersbetingelser ved leje af enten bil, bus eller varevogn. Du kan se vores aldersgrænser her.

Ved leje af bil hos PS Biludlejning er alle biler naturligvis ansvars- og kaskoforsikrede. Dog vil der altid være en obligatorisk selvrisiko på kr. 5.000,- pr. skade. Du har også mulighed for at tegne en person- og tyveriforsikring ved billeje hos os. Du kan læse mere om vores forsikringsdækning her.

Hvis du får tekniske problemer med bilen i ind- eller udland, ringer du blot til det udlejningskontor, hvor du har fået udleveret bilen. De vil så hjælpe dig og om nødvendigt udlevere en anden bil uden ekstrabetaling.

Du må gerne køre til andre lande når du foretager leje af bil fra PS Biludlejning. Blot ikke til Østlande og Storbritannien, men er du i tvivl, så ring og spørg.

 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Lej en billig fyraftensvogn

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • PS der er plads til 8

  Nyhed: Lej en minibus

  Lej en minibus med plads til 8 personer eller masser af bagage og udstyr. Kun fantasien sætter begrænsningerne. Kræver kun B kørekort.

  Find din vogn her
 • Nyhed: HELT uden selvrisiko

  Tegn en selvrisikoforsikring hos PS Biludlejning

  Få din selvrisiko reduceret til 0 kr. Læs mere om hvordan du slipper for selvrisiko.

  Tegn en selvrisikoforsikring
 • Skal du flytte?

  Vi har styr på kasserne...

  og flyttetæpperne, sækkevogne, flyttehunde og selvfølgelig flyttebiler!

  Du finder det hele hos PS Flytteservice