Lej en varevogn billigt

Skal du leje en varevogn eller kassevogn? Uanset om du skal flytte havemøblerne i sommerhuset, rydde ud i garagen, rydde op på loftet eller hente nye møbler så anbefaler vi leje af varevogn eller kassevogn. Med en varevogn får du plads til mere end det højst nødvendige. Hos PS Biludlejning finder du den varevogn, der dækker dine behov.

Nem og billig biludlejning

VarevognBilleje skal være nemt og billigt. Derfor tilbyder vi fleksibilitet i leje af vores varevogne. Det betyder, at du kun lejer varevognen i den periode du har behov for. Det er enkelt, nemt og billigt. Derfor er PS Biludlejning din samarbejdspartner, også inden for leje af varevogne.

Alle har forskellige behov når det gælder leje af varebil. Om det gælder flytning, transportering eller noget helt tredje, tilpasser vi os dine behov. Derfor udbyder vi en bred vifte af forskellige størrelser og modeller indenfor varevogne. Alt lige fra rumindhold på 2,6 m3 til store varevogne og kassevogne med et rumindhold på 18 m3. Varevognene kræver kun almindeligt B kørekort, derfor er der ingen grænser når det kommer til leje af vores varevogne.
 
Vores varevogne og kassevogne gennemgår jævnligt en kvalitetskontrol, der foregår i de enkelte autoværksteder, hvor bilerne naturligvis også bliver klargjort efter hvert lejemål, så de er rene og driftsikre for vores kunder. Alle PS Biludlejnings lejebiler er naturligvis ansvars- og kaskoforsikret.

Varevogns udlejning er nemt og billigt ved PS Biludlejning. Du finder os i både i Aarhus, Odense og København hvor vi har billig biludlejning i topkvalitet. Se de aktuelle udlejningspriser inkl. 100 km. Det svært at finde billigere biludlejning af varevogne, minibusser og personbiler.

Hos PS Biludlejning bestræber vi os på altid at have konkurrencedygtige priser og tilbud. Vælg by herunder og se vores billige biludlejning priser på varevogne. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om fx langtidsleje eller vores leasing aftaler.

Aarhus København Odense

 • Lej en billig fyraftensvogn - afhent allerede kl. 12.00

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • Book weekendbil fra kl. 12.00

  Skal du på weekendtur?

  Lej en weekendbil fra fredag kl. 12.00 til mandag kl. 07.00. Mange penge at spare.

  Find pris og book online
 • 20 % på varevogne grp 3 og 4+

  PS nu er der rabat på varevogne

  Spar 20 % på f.eks. Toyota Proace og Fiat Ducato der kan rumme hele 13 m3. Brug koden P47SRF5HLL når du booker og afhenter senest 31/5. Vælg også 30 dage for kun 3.999 kr.

  Find din vogn her