Lej en minibus

Leje af en minibus er den perfekte løsning når hele familien skal med på sommerferie, hvis du og dine kollegaer skal på en længere udflugt eller hvis i bare er en større flok, der skal på forlænget weekendtur. Med en minibus har i mulighed for en hyggelig tur sammen, i stedet for den traditionelle opdeling i to eller flere biler. I en minibus kører i alle samlet.

Tag hele familien med

MinibusVi har over 150 køretøjer og et bredt udvalg af typer og modeller. Det betyder, at du kan vælge lige præcis den størrelse, der passer dig. Der er ikke den opgave vi ikke kan løse, når du ønsker at leje en minibus hos os.

Leje af Minibus kræver almindeligt kørekort kategori B. Minibussen har plads til enten 8 eller 9 personer, så der er plads til hele familien. Der er aldersgrænse for lejeren af vores minibusser. Du skal derfor være fyldt 23 år for leje af en minibus. Vores priser ligger fra 980 kr. inkl. moms, forsikring og 100 km. pr. dag. Forventer du at køre længere er du velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud på leje af din minibus.

Leje af minibus i København, Aarhus eller Odense.

Vores stationer rundt omkring i Danmark har eget værksted og vaskehal. Dette giver dig sikkerhed for vedligeholdte biler, topkvalitet og rene og klargjorte minibusser hver gang. Vores minibusser er altid i topform inden de skal ud og køre på de danske veje. Så hvis du sætter du pris på topkvalitet og sikkerhed så lej en billig minibus hos PS Biludlejning allerede i dag.
 
Du er velkommen til at kigge forbi en af vores stationer i enten København, Aarhus eller Odense. Du kan også kontakte en af vores behjælpelige medarbejdere. Hvis du vil sikre dig kortest mulig ekspeditionstid når du afhenter din minibus, anbefaler vi dig at reservere din minibus online på forhånd.

PS Biludlejning er den rette samarbejdspartner at kontakte når du vil leje en minibus. Vi står for alt det praktiske, du skal ikke stå for andet end køreglæde. Vi glæder os til at leje en minibus til dig også.

 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Ford Transit fra 5.999 kr. pr. md

  PS nu er der prisfald på varevogne

  Lej en Ford Transit fra 5.999 kr. pr. md. inkl. 1.000 km, miljøbidrag og moms i Odense, Aarhus og København. Vælg fra 1.000-4.000 km.

  Find din vogn her
 • Sikkert igennem vinteren

  PS her skal du ikke tænke på vinterdæk

  Fra d.15/10-2019 til d.15/03-2020 er der vinterdæk på alle vores personbiler. Du betaler dette via din billeje.

  Læs mere om vinterdæk her.