Leasing varebil og personbil

I stedet for at købe, kan du lease din bil eller varebil og spare penge!

Leasing af biler er ideel når du har brug for en bil, bus, varevogn eller lastvogn over en længere periode. Du behøver ikke at skulle investere i bil eller varevogn og du behøver ikke at skulle tænke på salgsprisen når du skal af med bilen igen. Med leasing får du præcis den periode som du har behov for.

Hvad koster det at lease?

LeasingbilVores tilbud på leasing er delt op på to forskellige tidsperioder, du kan vælge bil leasing 3-12 måneder og gøre brug af vores PS leasing 3+ eller bil leasing 12+, hvis du har brug for at leje bil i mere end et år.

Da hver situation er unik ønsker vi at høre nærmere omkring dine behov ved leasing af personbil, minibus, varevogn eller lastbil. Derfor vil vi anbefale dig at sende os en uforpligtende forespørgsel på nem opstart af leasing på personbil, varevogn eller lastbil. Vi kommer retur med et tilbud på en leasingbil inden for 2 arbejdsdage (normalt svarer vi samme dag).

Vi tilbyder en bred vifte af modeller og typer. Vi leaser både personbiler, busser, varevogne og lastbiler. Det betyder, at du kan vælge lige præcis den størrelse, der passer dig. Der er ikke den opgave vi ikke kan løse, når du ønsker at lease din bil, bus, varebil eller lastbil.
 

Leasing af bil - vi tager os af det meste

Vi foretager løbende teknisk vedligeholdelse af vores leasing biler, varevogne og lastbiler så de altid er sikre at anvende. Derudover er der ansvarsforsikring og kaskoforsikring (selvrisiko max kr. 3.500 pr skade). Vi tilbyder erstatningsbil hvis der sker noget med din leasingbil. Vi tilbyder vejhjælp/bugsering ved havari (ikke punktering).
Ved leasing hos os kræver vi en minimumsalder på 21 år.

Om det gælder leasing af bil, varevogn, minibus eller et helt tredje køretøj så er PS biludlejning din samarbejdspartner. Vi står for alt det praktiske så du kan nyde køreturen i din leasingbil. Kontakt os i dag og hør mere om leasing. Vi glæder os til at høre fra dig.


Leasing forespørgsel

 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Ford Transit fra 5.999 kr. pr. md

  PS nu er der prisfald på varevogne

  Lej en Ford Transit fra 5.999 kr. pr. md. inkl. 1.000 km, miljøbidrag og moms i Odense, Aarhus og København. Vælg fra 1.000-4.000 km.

  Find din vogn her
 • Sikkert igennem vinteren

  PS her skal du ikke tænke på vinterdæk

  Fra d.15/10-2019 til d.15/03-2020 er der vinterdæk på alle vores personbiler. Du betaler dette via din billeje.

  Læs mere om vinterdæk her.