Lej flyttebil hos PS Biludlejning!

Det behøver ikke at være dyrt når du skal flytte dit indbo. Det skal heller ikke være for besværligt at flytte til nyt. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om udlejning af flyttebiler. Hos PS Biludlejning er vi specialister i udlejning af alt fra varevogne til personbiler. Vores varevogne og kassevogne er perfekte som flyttevogn fordi der er plads til mere end det højst nødvendige. Med en flyttebil fra PS Biludlejning bliver din flytning bare lidt nemmere.

Hvad koster det at leje flyttebiler hos PS Biludlejning?

Søger du en billig flyttebil ved flytning i Aarhus, Odense og København så kontakt PS Biludlejning. Om du ønsker én dags leje af flyttebil eller flere dages leje, betaler du kun for den periode du lejer. Se de dagsaktuelle udlejningspriser kr. inkl. 100 km. Vi udlejer flyttebiler og flyttevogne i både København, Aarhus og Odense. Og med vores brede udbud af forskellige størrelser kan vi være dig behjælpelig i alle situationer.

Vores flyttebiler og varevogne findes i forskellige størrelser. Alt lige fra rumindhold på 2,6 m3 til større varevogne og kassevogne med et rumindhold på 18 m3. Det betyder, at vi har flyttebiler til alles behov og med plads til alle dine flyttekasser. Om det er flytning af havemøblerne ud i sommerhuset, børnene, der flytter hjemmefra eller hele familien, der f.eks. skal flytte fra Aarhus til København, så har vi flyttebilen. Derudover kræver vores varevogne og flyttebiler kun almindeligt B kørekort, så der er ingen grænser når det komme til leje af vores varevogne og flyttebiler.

PS Biludlejning tilbyder også flytteudstyr

Foruden flyttebiler og flyttevogne kan vi også tilbyde flyttekasser, flyttehunde, flyttetæpper og sækkevogne. Vores flyttekasser er i en superstærk kvalitet så du kun skal tænke på hvor meget du kan bære, flyttekasserne skal nok holde! Vores priser og udvalg indenfor flytteudstyr finder du her.

Hos PS Biludlejning bestræber vi os på altid at have markedets mest konkurrencedygtige priser og tilbud. Vi har derfor samlet en oversigt over vores billige biludlejning priser på flyttebiler og varevogne her.

Du er også velkommen til at kontakte os og høre nærmere omkring vores udlejningsbiler, eller hvis du har andre spørgsmål omkring eks. vores leasing aftaler og priser. Kontakt os i dag eller kig forbi ét af vores lokale kontorer som du finder i enten København, Aarhus eller Odense.

PS Biludlejning sikrer dig en nem og billig udlejning af flyttebiler til flytning af dine møbler.

Bestil flyttebil

 • Lej en billig fyraftensvogn - afhent allerede kl. 12.00

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • Book weekendbil fra kl. 12.00

  Skal du på weekendtur?

  Lej en weekendbil fra fredag kl. 12.00 til mandag kl. 07.00. Mange penge at spare.

  Find pris og book online
 • 20 % på varevogne grp 3 og 4+

  PS nu er der rabat på varevogne

  Spar 20 % på f.eks. Toyota Proace og Fiat Ducato der kan rumme hele 13 m3. Brug koden P47SRF5HLL når du booker og afhenter senest 31/5. Vælg også 30 dage for kun 3.999 kr.

  Find din vogn her