Lej flyttebil hos PS Biludlejning!

Det behøver ikke at være dyrt når du skal flytte dit indbo. Det skal heller ikke være for besværligt at flytte til nyt. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om udlejning af flyttebiler. Hos PS Biludlejning er vi specialister i udlejning af alt fra varevogne til personbiler. Vores varevogne og kassevogne er perfekte som flyttevogn fordi der er plads til mere end det højst nødvendige. Med en flyttebil fra PS Biludlejning bliver din flytning bare lidt nemmere.

Hvad koster det at leje flyttebiler hos PS Biludlejning?

Søger du en billig flyttebil ved flytning i Aarhus, Odense og København så kontakt PS Biludlejning. Om du ønsker én dags leje af flyttebil eller flere dages leje, betaler du kun for den periode du lejer. Se de dagsaktuelle udlejningspriser kr. inkl. 100 km. Vi udlejer flyttebiler og flyttevogne i både København, Aarhus og Odense. Og med vores brede udbud af forskellige størrelser kan vi være dig behjælpelig i alle situationer.

Vores flyttebiler og varevogne findes i forskellige størrelser. Alt lige fra rumindhold på 2,6 m3 til større varevogne og kassevogne med et rumindhold på 18 m3. Det betyder, at vi har flyttebiler til alles behov og med plads til alle dine flyttekasser. Om det er flytning af havemøblerne ud i sommerhuset, børnene, der flytter hjemmefra eller hele familien, der f.eks. skal flytte fra Aarhus til København, så har vi flyttebilen. Derudover kræver vores varevogne og flyttebiler kun almindeligt B kørekort, så der er ingen grænser når det komme til leje af vores varevogne og flyttebiler.

PS Biludlejning tilbyder også flytteudstyr

Foruden flyttebiler og flyttevogne kan vi også tilbyde flyttekasser, flyttehunde, flyttetæpper og sækkevogne. Vores flyttekasser er i en superstærk kvalitet så du kun skal tænke på hvor meget du kan bære, flyttekasserne skal nok holde! Vores priser og udvalg indenfor flytteudstyr finder du her.

Hos PS Biludlejning bestræber vi os på altid at have markedets mest konkurrencedygtige priser og tilbud. Vi har derfor samlet en oversigt over vores billige biludlejning priser på flyttebiler og varevogne her.

Du er også velkommen til at kontakte os og høre nærmere omkring vores udlejningsbiler, eller hvis du har andre spørgsmål omkring eks. vores leasing aftaler og priser. Kontakt os i dag eller kig forbi ét af vores lokale kontorer som du finder i enten København, Aarhus eller Odense.

PS Biludlejning sikrer dig en nem og billig udlejning af flyttebiler til flytning af dine møbler.

Bestil flyttebil

 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Ford Transit fra 5.999 kr. pr. md

  PS nu er der prisfald på varevogne

  Lej en Ford Transit fra 5.999 kr. pr. md. inkl. 1.000 km, miljøbidrag og moms i Odense, Aarhus og København. Vælg fra 1.000-4.000 km.

  Find din vogn her
 • Sikkert igennem vinteren

  PS her skal du ikke tænke på vinterdæk

  Fra d.15/10-2019 til d.15/03-2020 er der vinterdæk på alle vores personbiler. Du betaler dette via din billeje.

  Læs mere om vinterdæk her.