MiljøbidragPS Biludlejning ønsker at tilbyde biler, som belaster miljøet mindst muligt. Ved indkøb af biler lægger vi vægt på lav CO2-udledning, god brændstoføkonomi og andre tekniske tiltag, som reducerer miljøbelastningen, herunder partikeludledning fra dieselkøretøjer.

Den gradvise omlægning af bilbeskatningen betyder øgede omkostninger til Grøn Ejerafgift samt ekstraafgift på dieselkøretøjer, som endnu ikke er forsynet med partikelfilter.

PS Biludlejning har allerede afholdt omkostningen til montering af partikelfiltre på alle lastbiler over 3500 kg og fremtidige indkøb af vare- og lastvogne vil udelukkende være dieselmotorer med partikelfilter, som kan imødekomme de miljøzonekrav, der kommer i flere og flere byer, både i Danmark og i udlandet.

Da de øgede miljøomkostninger varierer med mærke og model, har vi valgt at sprede omkostningerne ud over alle lejemål på vare- og lastvogne ved at tillægge et miljøbidrag på 14 kr. + moms pr. lejedag, dog max. 280 kr. + moms pr. måned.

Vi håber på forståelse for dette initiativ, som finansierer en løbende nedsættelse af miljøbelastningen i forbindelse med vare- og lastvognsleje.

 • Lej personbiler i alle størrelser

  Lej bil fra kun 345 kr. pr. dag. Inkl. 100 km, moms, forsikring (selvrisiko) og vinterdæk.

  Find din næste lejebil her
 • PS hvis skaden sker...

  Tegn en person- og tyveriforsikring

  Fra kun kr. 17 pr. dag (ved 30 dages binding). Gælder ved fx tyveri af lejebil og originalnøgle samt som godsforsikring på varevogne.

  Tegn en PAI
 • PS er du træt af at slæbe

  Lej en vogn til kasserne...

  Vi har alt hvad du skal bruge når du skal flytte. Flyttekasser, flyttehunde, flyttetæpper og sækkevogne.

  Prøv PS Flytteservice
 • PS slip for økonomisk risiko!

  Tegn en selvrisikoforsikring

  Fra kun 17 kr. pr. dag (ved 30 dages binding). Nedsæt din selvrisiko fra 3.500 kr. til 1.000 kr.

  Tegn en selvrisikoforsikring
 • PS giv os Ris og Ros

  Vi vil så gerne høre din mening!

  Hjælp os med at blive bedre. Giv os ris og ros - så vi hele tiden kan forbedre din kundeoplevelse

  Giv ris eller ros her