MiljøbidragPS Biludlejning ønsker at tilbyde biler, som belaster miljøet mindst muligt. Ved indkøb af biler lægger vi vægt på lav CO2-udledning, god brændstoføkonomi og andre tekniske tiltag, som reducerer miljøbelastningen, herunder partikeludledning fra dieselkøretøjer.

Den gradvise omlægning af bilbeskatningen betyder øgede omkostninger til Grøn Ejerafgift samt ekstraafgift på dieselkøretøjer, som endnu ikke er forsynet med partikelfilter.

PS Biludlejning har allerede afholdt omkostningen til montering af partikelfiltre på alle varevogne og fremtidige indkøb af varevogne vil udelukkende være dieselmotorer med partikelfilter, som kan imødekomme de miljøzonekrav, der kommer i flere og flere byer, både i Danmark og i udlandet.

Da de øgede miljøomkostninger varierer med mærke og model, har vi valgt at sprede omkostningerne ud over alle lejemål på varevogne ved at tillægge et miljøbidrag på 14 kr. + moms pr. lejedag, dog max. 280 kr. + moms pr. måned.

Vi håber på forståelse for dette initiativ, som finansierer en løbende nedsættelse af miljøbelastningen i forbindelse med varevognsleje.

 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Ford Transit fra 5.999 kr. pr. md

  PS nu er der prisfald på varevogne

  Lej en Ford Transit fra 5.999 kr. pr. md. inkl. 1.000 km, miljøbidrag og moms i Odense, Aarhus og København. Vælg fra 1.000-4.000 km.

  Find din vogn her
 • Sikkert igennem vinteren

  PS her skal du ikke tænke på vinterdæk

  Fra d.15/10-2019 til d.15/03-2020 er der vinterdæk på alle vores personbiler. Du betaler dette via din billeje.

  Læs mere om vinterdæk her.