MiljøbidragPS Biludlejning ønsker at tilbyde biler, som belaster miljøet mindst muligt. Ved indkøb af biler lægger vi vægt på lav CO2-udledning, god brændstoføkonomi og andre tekniske tiltag, som reducerer miljøbelastningen, herunder partikeludledning fra dieselkøretøjer.

Den gradvise omlægning af bilbeskatningen betyder øgede omkostninger til Grøn Ejerafgift samt ekstraafgift på dieselkøretøjer, som endnu ikke er forsynet med partikelfilter.

PS Biludlejning har allerede afholdt omkostningen til montering af partikelfiltre på alle varevogne og fremtidige indkøb af varevogne vil udelukkende være dieselmotorer med partikelfilter, som kan imødekomme de miljøzonekrav, der kommer i flere og flere byer, både i Danmark og i udlandet.

Da de øgede miljøomkostninger varierer med mærke og model, har vi valgt at sprede omkostningerne ud over alle lejemål på varevogne ved at tillægge et miljøbidrag på 14 kr. + moms pr. lejedag, dog max. 280 kr. + moms pr. måned.

Vi håber på forståelse for dette initiativ, som finansierer en løbende nedsættelse af miljøbelastningen i forbindelse med varevognsleje.

 • Lej en billig fyraftensvogn - afhent allerede kl. 12.00

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • Book weekendbil fra kl. 12.00

  Skal du på weekendtur?

  Lej en weekendbil fra fredag kl. 12.00 til mandag kl. 07.00. Mange penge at spare.

  Find pris og book online
 • 20 % på varevogne grp 3 og 4+

  PS nu er der rabat på varevogne

  Spar 20 % på f.eks. Toyota Proace og Fiat Ducato der kan rumme hele 13 m3. Brug koden P47SRF5HLL når du booker og afhenter senest 31/5. Vælg også 30 dage for kun 3.999 kr.

  Find din vogn her