Varevogn udlejning hos PS Biludlejning


Varevogn udlejning - hvis du har brug for et større køretøj

Hvis en almindelig personbil er for lille til dine behov, så har du måske overvejet varevogns udlejning. En varevogn kan defineres som en mellemting mellem en lastbil og en personbil. En varevogn giver dig fordelene ved en personbils køreegenskaber, og samtidig får du en meget større opbevaringskapacitet. Derfor passer varevognsudlejning til dig, som har brug for et hurtigt køretøj, som samtidig har gode opbevaringsmuligheder.

Udlejning af varevogn – når du har brug for gode transportmuligheder

Har du brug for at transportere flyttekasser, værktøj eller varer, skal du vælge udlejning af varevogn/flyttebil for at sikre dig en høj rentabilitet og produktivitet. Et stort og fleksibelt lastrum er til stor hjælp når du skal planlægge transport uanset mængden af materialer og varer. Sidedøren til varerummet gør, at du får en let og uhindret adgang, når du skal pakke ud/ind.

Udlejning af varevogne

Vores varevognes design er i top både indvendig og udvendig. Alle vores varevogne har en høj komfort i kabinen og et praktisk instrumentpanel. Det udvendige design på vores varevogne er stilren og kompakt. Når du vælger varevogns udlejning hos PS Biludlejning, kan du være sikker på at få et køretøj som skiller sig ud på vejen og som samtidig er nemt at bruge.

Varevogns udlejning hos PS Biludlejning

Når du vælger udlejning af varevogn fra PS Biludlejning, så får du ikke nogen problemer med at finde varevognsleje, som passer dig. Vi udlejer nemlig 4 forskellige typer af varevogne i forskellige størrelser. På alle vores varevogn modeller er der servostyring og airbags. Gulvarealet på vores varevogne starter på 2,00 m2 i den mindste model og på den største er den hele 8,4 m2. Læssehøjden går fra 53 cm og op til 82 cm.

 • Lej personbiler i alle størrelser

  Lej bil fra kun 345 kr. pr. dag. Inkl. 100 km, moms, forsikring (selvrisiko) og vinterdæk.

  Find din næste lejebil her
 • PS hvis skaden sker...

  Tegn en person- og tyveriforsikring

  Fra kun kr. 17 pr. dag (ved 30 dages binding). Gælder ved fx tyveri af lejebil og originalnøgle samt som godsforsikring på varevogne.

  Tegn en PAI
 • PS er du træt af at slæbe

  Lej en vogn til kasserne...

  Vi har alt hvad du skal bruge når du skal flytte. Flyttekasser, flyttehunde, flyttetæpper og sækkevogne.

  Prøv PS Flytteservice
 • PS slip for økonomisk risiko!

  Tegn en selvrisikoforsikring

  Fra kun 17 kr. pr. dag (ved 30 dages binding). Nedsæt din selvrisiko fra 3.500 kr. til 1.000 kr.

  Tegn en selvrisikoforsikring
 • PS giv os Ris og Ros

  Vi vil så gerne høre din mening!

  Hjælp os med at blive bedre. Giv os ris og ros - så vi hele tiden kan forbedre din kundeoplevelse

  Giv ris eller ros her