Varevogn udlejning hos PS Biludlejning


Varevogn udlejning - hvis du har brug for et større køretøj

Hvis en almindelig personbil er for lille til dine behov, så har du måske overvejet varevogns udlejning. En varevogn kan defineres som en mellemting mellem en lastbil og en personbil. En varevogn giver dig fordelene ved en personbils køreegenskaber, og samtidig får du en meget større opbevaringskapacitet. Derfor passer varevognsudlejning til dig, som har brug for et hurtigt køretøj, som samtidig har gode opbevaringsmuligheder.

Udlejning af varevogn – når du har brug for gode transportmuligheder

Har du brug for at transportere flyttekasser, værktøj eller varer, skal du vælge udlejning af varevogn/flyttebil for at sikre dig en høj rentabilitet og produktivitet. Et stort og fleksibelt lastrum er til stor hjælp når du skal planlægge transport uanset mængden af materialer og varer. Sidedøren til varerummet gør, at du får en let og uhindret adgang, når du skal pakke ud/ind.

Udlejning af varevogne

Vores varevognes design er i top både indvendig og udvendig. Alle vores varevogne har en høj komfort i kabinen og et praktisk instrumentpanel. Det udvendige design på vores varevogne er stilren og kompakt. Når du vælger varevogns udlejning hos PS Biludlejning, kan du være sikker på at få et køretøj som skiller sig ud på vejen og som samtidig er nemt at bruge.

Varevogns udlejning hos PS Biludlejning

Når du vælger udlejning af varevogn fra PS Biludlejning, så får du ikke nogen problemer med at finde varevognsleje, som passer dig. Vi udlejer nemlig 4 forskellige typer af varevogne i forskellige størrelser. På alle vores varevogn modeller er der servostyring og airbags. Gulvarealet på vores varevogne starter på 2,00 m2 i den mindste model og på den største er den hele 8,4 m2. Læssehøjden går fra 53 cm og op til 82 cm.

 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Lej en billig fyraftensvogn

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • PS der er plads til 8

  Nyhed: Lej en minibus

  Lej en minibus med plads til 8 personer eller masser af bagage og udstyr. Kun fantasien sætter begrænsningerne. Kræver kun B kørekort.

  Find din vogn her
 • Nyhed: HELT uden selvrisiko

  Tegn en selvrisikoforsikring hos PS Biludlejning

  Få din selvrisiko reduceret til 0 kr. Læs mere om hvordan du slipper for selvrisiko.

  Tegn en selvrisikoforsikring
 • Skal du flytte?

  Vi har styr på kasserne...

  og flyttetæpperne, sækkevogne, flyttehunde og selvfølgelig flyttebiler!

  Du finder det hele hos PS Flytteservice