Lej bil i Danmark - tag på eventyr


Der er mange muligheder for at få en skøn ferie, hvis du vælger at leje bil i Danmark. Mange danskere vælger at springe over dyre udlandsrejser for i stedet at blive hjemme i Danmark. Danmark er et smukt land og der findes rigtig meget at opdage. Hvorfor ikke leje en bil og starte udforskningen af Danmarks store og små attraktioner. Danmark består af den store halvø Jylland, og 406 øer, småøer og holme. De tre største øer er Sjælland, Den Nørrejyske Ø og Fyn. Til Danmark hører også Grønland og Færøerne.

Smuk natur med masser af vand

Udover at Danmark grænser til Tyskland i syd, så er landet omgivet af forskellige have. På vestsiden ligger Vesterhavet, Kattegat, Øresund & Østersøen mod syd, og Skagerrak mod nord. Udover disse have findes det også store sunde og bælter. Det største sund er Limfjorden som ligger mellem Vesterhavet og Kattegat. De største bælt er Lillebælt, Storebælt og Øresund. Vælger du at leje bil i Danmark har du altså rige muligheder for at opleve en fantastisk rejse i en smuk natur med masser af strand.

Opdag det danske landskab – lej bil i Danmark

Danmark er et forholdsvis lille land, verdens 132. største land, Grønland og Færøerne er ikke medregnet (til sammenligning kommer Sverige på plads 56 og Norge på plads 62). På trods af et lille areal kan Danmark alligevel være stolt over at have en af Europas længste kystlinjer på 7.314 km. Lej bil i Danmark med PS Biludlejning og begynd at opdage Danmarks smukke natur. Du finder mere information om leje af personbiler her og minibusser her. Er I mange der skal på ferie ville det måske være aktuelt at leje en bus. Læs mere om busleje her

 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Lej en billig fyraftensvogn

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • PS der er plads til 8

  Nyhed: Lej en minibus

  Lej en minibus med plads til 8 personer eller masser af bagage og udstyr. Kun fantasien sætter begrænsningerne. Kræver kun B kørekort.

  Find din vogn her
 • Nyhed: HELT uden selvrisiko

  Tegn en selvrisikoforsikring hos PS Biludlejning

  Få din selvrisiko reduceret til 0 kr. Læs mere om hvordan du slipper for selvrisiko.

  Tegn en selvrisikoforsikring
 • Skal du flytte?

  Vi har styr på kasserne...

  og flyttetæpperne, sækkevogne, flyttehunde og selvfølgelig flyttebiler!

  Du finder det hele hos PS Flytteservice