Leasing af bil - Langtidsleje hos PS Biludlejning


Leje bil, købe bil eller lease bil?

Hvad kan bedst betale sig? For mange er køb af bil en stor beslutning, som kræver planlægning og eftertanke. Så er det i første omgang nemmere at satse på leje af bil eller leasing af bil, hvis man nu ikke er helt sikker på, hvilken bil man bare skal eje. Hvornår skal man leje og hvornår kan det bedre betale sig at satse på leasing af bil? Mange, der starter sit eget firma, vælger at satse på leasing af bil, da køb af bil vil være en alt for stor belastning på den nyoprettede firmakonto. Der er også mange større firmaer, som vælger at satse på leasing af bil, hvis de har medarbejdere, som rejser meget med arbejdet og ikke vil risikere forsinkelser i forbindelse med offentlig transport. Grænsen mellem leje af bil og leasing af bil er ofte 3 måneder. Tidligere var bindingstiden længere; den kunne være op til 3 år. Finanskrisen har dog skabt et marked med mulighed for mere fleksible løsninger i forhold til bindingstid, når man vælger leasing af bil.

Langtidsleje – leasing af bil

Hos PS Biludlejning kalder vi vores leasingaftale for langtidsleje - og du kan både leje biler og varevogne. Vi har valgt at tilbyde vores kunder 2 forskellige tidsperioder af langtidsleje. Den korte periode kalder vi for 1+, den passer dig der har brug for at leje bil eller varevogn i 30 dage+, eller til dig, der ikke helt ved, hvor længe du har brug for at leje bil. Hvis du allerede fra starten er klar over at du har brug for at leje en bil i minimum 6 måneder, kan det bedre betale sig for dig at vælge det andet alternativ: 6+ måneder.

Under lejeperioden tager vi os af løbende vedligeholdelse af dit køretøj. Skulle der ske noget med din bil eller varevogn sørger vi selvfølgelig også for at du hurtigt får en erstatningsbil eller varevogn. Se personbiler her.


 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Ford Transit fra 5.999 kr. pr. md

  PS nu er der prisfald på varevogne

  Lej en Ford Transit fra 5.999 kr. pr. md. inkl. 1.000 km, miljøbidrag og moms i Odense, Aarhus og København. Vælg fra 1.000-4.000 km.

  Find din vogn her
 • Sikkert igennem vinteren

  PS her skal du ikke tænke på vinterdæk

  Fra d.15/10-2019 til d.15/03-2020 er der vinterdæk på alle vores personbiler. Du betaler dette via din billeje.

  Læs mere om vinterdæk her.