Biludlejning i Danmark

Vil du leje bil i Danmark, så er du kommet til det rigtige sted. Hos PS Biludlejning finder du personbiler, varevogne og busser til konkurrencedygtige priser. Vi står for lokal billeje til lokale priser, biludlejning i Danmark har aldrig været nemmere. Vi tilbyder dig gode priser i kombination med en fleksibel aftale. Når du skal leje bil hos PS Biludlejning, kan du være sikker på at få en bil af høj kvalitet. Alle biler i flåden gennemgår jævnligt en kvalitetskontrol.

Hård konkurrence i bilbranchen

Bilbranchen og biludlejning er som alle andre brancher blevet ramt af finanskrisen, men der kommer alligevel hele tiden nye biludlejningsfirmaer, som er klar til at kæmpe om kunderne, der ønsker biludlejning i Danmark . PS Biludlejning har eksisteret i ca. 20 år og har fra starten haft stor fremgang indenfor biludlejning i Danmark.

PS Biludlejning – startede som biludlejning til private i Danmark

PS Biludlejning grundlagdes allerede i starten af 1980’erne og var til at begynde med kun et ekstrajob. Bilforhandleren Preben Skeldal fremlejede biler til private sideløbende med hans ordinære forretning, som beskæftigede sig med diverse bilreparationer. Der var mange, som var interesserede i at leje bil, så Preben Skeldal besluttede sig for at satse på biludlejning i hele Danmark . Under navnet PS Biludlejning åbnedes i 1988 hovedkontoret i Aarhus med tilhørende udlejningsafdeling. I dag kan du leje bil hos PS Biludlejning i Aarhus, København og Odense.

 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Lej en billig fyraftensvogn

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • PS der er plads til 8

  Nyhed: Lej en minibus

  Lej en minibus med plads til 8 personer eller masser af bagage og udstyr. Kun fantasien sætter begrænsningerne. Kræver kun B kørekort.

  Find din vogn her
 • Nyhed: HELT uden selvrisiko

  Tegn en selvrisikoforsikring hos PS Biludlejning

  Få din selvrisiko reduceret til 0 kr. Læs mere om hvordan du slipper for selvrisiko.

  Tegn en selvrisikoforsikring
 • Skal du flytte?

  Vi har styr på kasserne...

  og flyttetæpperne, sækkevogne, flyttehunde og selvfølgelig flyttebiler!

  Du finder det hele hos PS Flytteservice