Biludlejning i Danmark

Vil du leje bil i Danmark, så er du kommet til det rigtige sted. Hos PS Biludlejning finder du personbiler, varevogne, busser og lastbiler til konkurrencedygtige priser. Vi står for lokal billeje til lokale priser, biludlejning i Danmark har aldrig været nemmere. Vi tilbyder dig gode priser i kombination med en fleksibel aftale. Når du skal leje bil hos PS Biludlejning, kan du være sikker på at få en bil af høj kvalitet. Alle biler i flåden gennemgår jævnligt en kvalitetskontrol.

Hård konkurrence i bilbranchen

Bilbranchen og biludlejning er som alle andre brancher blevet ramt af finanskrisen, men der kommer alligevel hele tiden nye biludlejningsfirmaer, som er klar til at kæmpe om kunderne, der ønsker biludlejning i Danmark . PS Biludlejning har eksisteret i ca. 20 år og har fra starten haft stor fremgang indenfor biludlejning i Danmark.

PS Biludlejning – startede som biludlejning til private i Danmark

PS Biludlejning grundlagdes allerede i starten af 1980’erne og var til at begynde med kun et ekstrajob. Bilforhandleren Preben Skeldal fremlejede biler til private sideløbende med hans ordinære forretning, som beskæftigede sig med diverse bilreparationer. Der var mange, som var interesserede i at leje bil, så Preben Skeldal besluttede sig for at satse på biludlejning i hele Danmark . Under navnet PS Biludlejning åbnedes i 1988 hovedkontoret i Aarhus med tilhørende udlejningsafdeling. I dag kan du leje bil hos PS Biludlening i Aarhus, København og Odense.

 • Lej personbiler i alle størrelser

  Lej bil fra kun 345 kr. pr. dag. Inkl. 100 km, moms, forsikring (selvrisiko) og vinterdæk.

  Find din næste lejebil her
 • PS hvis skaden sker...

  Tegn en person- og tyveriforsikring

  Fra kun kr. 17 pr. dag (ved 30 dages binding). Gælder ved fx tyveri af lejebil og originalnøgle samt som godsforsikring på varevogne.

  Tegn en PAI
 • PS er du træt af at slæbe

  Lej en vogn til kasserne...

  Vi har alt hvad du skal bruge når du skal flytte. Flyttekasser, flyttehunde, flyttetæpper og sækkevogne.

  Prøv PS Flytteservice
 • PS slip for økonomisk risiko!

  Tegn en selvrisikoforsikring

  Fra kun 17 kr. pr. dag (ved 30 dages binding). Nedsæt din selvrisiko fra 3.500 kr. til 1.000 kr.

  Tegn en selvrisikoforsikring
 • PS giv os Ris og Ros

  Vi vil så gerne høre din mening!

  Hjælp os med at blive bedre. Giv os ris og ros - så vi hele tiden kan forbedre din kundeoplevelse

  Giv ris eller ros her