Billeje i Danmark - hos PS Biludlejning

PS Biludlejning tilbyder billeje i Danmark til konkurrencedygtige priser. Du får mange fordele, når du vælger at leje bil hos os. Vi har specialiseret os i billeje i Danmark, og vores flåde af køretøj spænder bredt, så du finder helt sikkert et køretøj, som passer til dine behov. Vi synes, det er vigtig at give dig et godt overblik over vores priser, så du kan vælge en bil efter dit budget - uden overraskelser, når fakturaen skal betales. Billeje i Danmark er et stort marked med mange konkurrenter og vi satser på at gøre det nemt, hurtigt og overskueligt for dig.

5 forskellige bilmodeller

Har du brug for en almindelig personbil, kan du hos os vælge mellem 5 forskellige størrelser. Vi har vores mindste model som vi kalder ”Mini”. Vi har også et weekendtilbud på en ”Mini”, hvor du får bilen i en hel weekend. Har du brug for en lidt større bil, kan du vælge vores næste størrelse, som vi kalder ”Lille”. Vælger du en ”Lille”, kan du f.eks. få en Ford Fiesta. Vælger du weekendtilbuddet på en ”Lille”, får du bilen i en hel weekend inklusiv 300 kilometer. Næste størrelse kalder vi ”Mellem”, og du kan se frem til f.eks. en lækker Hyundai I30. Vores næststørste størrelse kalder vi ”Stor”, og i den gruppe kan du f.eks. få en Toyota Avensis. Vores største model indenfor personbiler er vores ”Stationcar”. Se detaljer om modellerne her. PS Biludlejning – vi har helt sikkert en bilmodel, der passer dig, som har brug for billeje i danmark.

 • Lej personbiler i alle størrelser

  Lej bil fra kun 345 kr. pr. dag. Inkl. 100 km, moms, forsikring (selvrisiko) og vinterdæk.

  Find din næste lejebil her
 • PS hvis skaden sker...

  Tegn en person- og tyveriforsikring

  Fra kun kr. 17 pr. dag (ved 30 dages binding). Gælder ved fx tyveri af lejebil og originalnøgle samt som godsforsikring på varevogne.

  Tegn en PAI
 • PS er du træt af at slæbe

  Lej en vogn til kasserne...

  Vi har alt hvad du skal bruge når du skal flytte. Flyttekasser, flyttehunde, flyttetæpper og sækkevogne.

  Prøv PS Flytteservice
 • PS slip for økonomisk risiko!

  Tegn en selvrisikoforsikring

  Fra kun 17 kr. pr. dag (ved 30 dages binding). Nedsæt din selvrisiko fra 3.500 kr. til 1.000 kr.

  Tegn en selvrisikoforsikring
 • PS giv os Ris og Ros

  Vi vil så gerne høre din mening!

  Hjælp os med at blive bedre. Giv os ris og ros - så vi hele tiden kan forbedre din kundeoplevelse

  Giv ris eller ros her