Billeje i Danmark - hos PS Biludlejning

PS Biludlejning tilbyder billeje i Danmark til konkurrencedygtige priser. Du får mange fordele, når du vælger at leje bil hos os. Vi har specialiseret os i billeje i Danmark, og vores flåde af køretøj spænder bredt, så du finder helt sikkert et køretøj, som passer til dine behov. Vi synes, det er vigtig at give dig et godt overblik over vores priser, så du kan vælge en bil efter dit budget - uden overraskelser, når fakturaen skal betales. Billeje i Danmark er et stort marked med mange konkurrenter og vi satser på at gøre det nemt, hurtigt og overskueligt for dig.

5 forskellige bilmodeller

Har du brug for en almindelig personbil, kan du hos os vælge mellem 5 forskellige størrelser. Vi har vores mindste model som vi kalder ”Mini”. Vi har også et weekendtilbud på en ”Mini”, hvor du får bilen i en hel weekend. Har du brug for en lidt større bil, kan du vælge vores næste størrelse, som vi kalder ”Lille”. Vælger du en ”Lille”, kan du f.eks. få en Ford Fiesta. Vælger du weekendtilbuddet på en ”Lille”, får du bilen i en hel weekend inklusiv 300 kilometer. Næste størrelse kalder vi ”Mellem”, og du kan se frem til f.eks. en lækker Hyundai I30. Vores næststørste størrelse kalder vi ”Stor”, og i den gruppe kan du f.eks. få en Toyota Avensis. Vores største model indenfor personbiler er vores ”Stationcar”. Se detaljer om modellerne her. PS Biludlejning – vi har helt sikkert en bilmodel, der passer dig, som har brug for billeje i danmark.

 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Lej en billig fyraftensvogn

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • PS der er plads til 8

  Nyhed: Lej en minibus

  Lej en minibus med plads til 8 personer eller masser af bagage og udstyr. Kun fantasien sætter begrænsningerne. Kræver kun B kørekort.

  Find din vogn her
 • Nyhed: HELT uden selvrisiko

  Tegn en selvrisikoforsikring hos PS Biludlejning

  Få din selvrisiko reduceret til 0 kr. Læs mere om hvordan du slipper for selvrisiko.

  Tegn en selvrisikoforsikring
 • Skal du flytte?

  Vi har styr på kasserne...

  og flyttetæpperne, sækkevogne, flyttehunde og selvfølgelig flyttebiler!

  Du finder det hele hos PS Flytteservice