Billig biludlejning i Danmark og udlandet

Skal du på ferie, til udlandet eller har du behov for en bil i en længere periode? Så er du kommet til det rette sted. PS tilbyder billig biludlejning, nemt og enkelt. Hos os får du kvalitet, sikkerhed og gode priser. Så skal du kun tænke på, at nyde turen.

Vi bestræber os på at tilbyde den bedste pris på biludlejning lokalt i enten Aarhus, Odense eller København.


Biludlejning i København, Aarhus eller Odense.

Billig biludlejning
I dag finder du PS Biludlejning i København, Aarhus og Odense. Vores stationer har eget værksted og vaskehal. Dette giver dig sikkerhed og topkvalitet på alle vores udlejningskøretøjer. Vores udlejningsbiler er altid i topform inden de skal ud og køre på de danske eller udenlandske landeveje. Det sikre dig en let og enkelt biludlejning.
 
I tilfælde af, at du får tekniske problemer med bilen i ind- eller udland, ringer du blot til det udlejningskontor, hvor du har fået udleveret bilen. De vil være dig behjælpelig og om nødvendigt udlevere en anden bil uden ekstrabetaling.

Må jeg køre til udlandet i jeres udlejningsbiler?

 
Ja, du må også gerne køre til udlandet, når du lejer en bil fra os. Dog ikke til Østlande og Storbritannien. Er du i tvivl, så kontakt en af vores medarbejdere og spørg. Så vil du gerne holde udgifterne til din skiferie eller sommerferie i udlandet på et minimum, så er PS Biludlejning et godt valg. 
 
Du kan finde alle vores biltyper her.

Hvad koster det at leje en bil hos PS Biludlejning?

PS Biludlejning er "Lokal billeje til lokale priser", og vi bestræber os på altid at have markedets laveste priser, når du skal foretage leje af bil. Du betaler kun, for det du bruger, og i den tidsperiode du har behov for at leje. 
Priserne på vores biler, kan variere alt afhængigt af, om du lejer fra vores station i Aarhus, Odense og København. Men fælles for alle udlejningsstationer er, at vi tilbyder billig biludlejning. 

Vores priser er inkl. moms og forsikringer, derudover indgår der også altid et antal fri kilometer. 
 
Udover at være din samarbejdspartner ved biludlejning af personbiler, tilbyder vi også leje af minibus og leje af varevogn. Med det brede udvalg af køretøjer, typer og modeller kan vi løse hver en situation og altid opfylde dine behov. 
 
Så hvis du har behov for at leje en bil så kontakt os ved PS Biludlejning, vi tilbyder dig lokal billeje til lokale priser. 

Leasing af biler

PS Biludlejning tilbyder dig også leasing af biler. Leasing er ideel når du behøver en bil over en længere periode. Du behøver ikke at skulle investere i en bil og du behøver ikke at skulle tænke på at sælge igen. Med leasing får du kun den periode som du har behov for. Du kan læse mere om vores leasingaftaler her.
Så hvis du har behov for at leje en bil så kontakt os ved PS Biludlejning, vi tilbyder dig lokal billeje til lokale priser.


Lej bil

 • Lej en billig fyraftensvogn - afhent allerede kl. 12.00

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • Book weekendbil fra kl. 12.00

  Skal du på weekendtur?

  Lej en weekendbil fra fredag kl. 12.00 til mandag kl. 07.00. Mange penge at spare.

  Find pris og book online
 • 20 % på varevogne grp 3 og 4+

  PS nu er der rabat på varevogne

  Spar 20 % på f.eks. Toyota Proace og Fiat Ducato der kan rumme hele 13 m3. Brug koden P47SRF5HLL når du booker og afhenter senest 31/5. Vælg også 30 dage for kun 3.999 kr.

  Find din vogn her