Biludlejning

Skal du på ferie, til udlandet eller har du behov for en bil i en periode? Du kommet til det rette sted. Hos os er billeje nemt og enkelt. PS Biludlejning tilbyder dig kvalitet, sikkerhed og gode priser når du lejer din bil hos hos.

Biludlejning i København, Aarhus eller Odense.

BiludlejningI dag finder du PS Biludlejning i København, Aarhus og Odense. Vores stationer har eget værksted og vaskehal. Dette sikrer dig sikkerhed og topkvalitet på alle vores udlejningskøretøjer. Vores udlejningsbiler er altid i topform inden de skal ud og køre på de danske landeveje. Det sikre dig en let og enkel biludlejning.

Hvis du får tekniske problemer med bilen i ind- eller udland, ringer du blot til det udlejningskontor, hvor du har fået udleveret bilen. De vil være dig behjælpelig og om nødvendigt udlevere en anden bil uden ekstrabetaling.
 
Du må også gerne køre til udlandet når du lejer en bil fra os. Dog ikke til Østlande og Storbritannien, er du i tvivl, så kontakt en af vores medarbejdere og spørg.
Udover at være din samarbejdspartner ved biludlejning af personbiler, tilbyder vi også leje af minibus og leje af varevogn. Med det brede udvalg af køretøjer, typer og modeller kan vi løse hver en situation og altid opfylde dine behov.

Hvad koster det at leje en bil hos PS Biludlejning?

PS Biludlejning er "Lokal billeje til lokale priser", og vi bestræber os på altid at have markedets laveste priser når du skal foretage leje af bil. Du betaler kun for det det du bruger og i den tidsperiode du har behov for at leje.

Leasing af biler

PS Biludlejning tilbyder dig også leasing af biler. Leasing er ideel når du behøver en bil over en længere periode. Du behøver ikke at skulle investere i en bil og du behøver ikke at skulle tænke på at sælge igen. Med leasing får du kun den periode som du har behov for. Du kan læse mere om vores leasingaftaler her.
Så hvis du har behov for at leje en bil så kontakt os ved PS Biludlejning, vi tilbyder dig lokal billeje til lokale priser.

 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Lej personbiler i alle størrelser

  Lej bil fra kun 345 kr. pr. dag. Inkl. 100 km, moms og forsikring (selvrisiko).

  Find din næste lejebil her
 • Lej en billig fyraftensvogn

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • PS der er plads til 8

  Nyhed: Lej en minibus

  Lej en minibus med plads til 8 personer eller masser af bagage og udstyr. Kun fantasien sætter begrænsningerne. Kræver kun B kørekort.

  Find din vogn her
 • Nyhed: HELT uden selvrisiko

  Tegn en selvrisikoforsikring hos PS Biludlejning

  Få din selvrisiko reduceret til 0 kr. Læs mere om hvordan du slipper for selvrisiko.

  Tegn en selvrisikoforsikring