Sikker og billig billeje hos PS Biludlejning


PS Biludlejning er din troværdige biludlejer når du søger billeje i Aarhus, København eller Odense områderne. Vi har et bredt udvalg af personbiler ligesom vi tilbyder udlejning af flyttebiler, varevogne og minibusser til glade lejere. Søger du billig billeje til weekendturen, en minibus til firmaets samlede transport til forretningsmødet, familieturen eller noget helt fjerde, er du kommet til rette sted.

BillejeTidsperiode, antal km, og hvor du vil køre hen, er fuldstændig op til dig. Vi stiller blot en klargjort og sikker bil til rådighed. Vi har forskellige størrelser, lige fra den mindre personbil til mellemstørrelsen, til de helt store. Vores kunder giver udtryk for stor tilfredshed med bilernes bekvemmelighed og gode stand, hvilket sammen med en billig billeje blot er et par af de forhold, der billeje hos PS Biludlejning særlig attraktiv.

PS Biludlejning i Aarhus, København og Odense hjælper til hvis du får tekniske problemer undervejs med din billeje. Du ringer blot til et af vores udlejningskontorer, og så er hjælpen på vej. PS Biludlejning tegner i overensstemmelse med reglerne i færdselsloven sædvanlig ansvarsforsikring. Du skal være opmærksom på, at lejemålet kun omfatter det anførte tidsrum, og kontraktforholdet udløber ved det anførte tidspunkt. Dog er vi fleksible, og ønsker du udvidet billeje under forløbet, fikser vi det sammen. At leje bil hos PS Biludlejning er simpelt – fordi vi ønsker, at du kun skal tænke på én ting – nemlig at nyde billejen.
 

Billeje København, Aarhus og Odense

Du kan få aktuelle tilbud sendt online hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, ligesom du kan forudbestille den ønskede bil, hvilket bl.a. sikrer dig en kort ekspeditionstid når du afhenter udlejningsbilen eller sikkerhed for, at flyttebilen ikke er udlejet når du skal bruge den.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har brug for hjælp, fx. omkring valg af biltype eller lign. Du kan også altid komme forbi en af vores lokale stationer, hvor vores bil-specialister vil tage i mod dig, og rådgive efter dit behov.

Vi glæder os til at tage imod dig også, og hjælpe dig ud på de danske veje.


Bestil billeje

 • Spids ørerne og få en firmaaftale

  Få en firmaaftale hos PS Biludlejning

  Nu skal du spidse ørerne for du kan nemlig få en fleksibel og skræddersyet firmaaftale hos PS Biludlejning

  Få mange fordele med en firmaaftale
 • Lej personbiler i alle størrelser

  Lej bil fra kun 345 kr. pr. dag. Inkl. 100 km, moms og forsikring (selvrisiko).

  Find din næste lejebil her
 • Lej en billig fyraftensvogn

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • PS der er plads til 8

  Nyhed: Lej en minibus

  Lej en minibus med plads til 8 personer eller masser af bagage og udstyr. Kun fantasien sætter begrænsningerne. Kræver kun B kørekort.

  Find din vogn her
 • Nyhed: HELT uden selvrisiko

  Tegn en selvrisikoforsikring hos PS Biludlejning

  Få din selvrisiko reduceret til 0 kr. Læs mere om hvordan du slipper for selvrisiko.

  Tegn en selvrisikoforsikring