Sikker og billig billeje hos PS Biludlejning


PS Biludlejning er din troværdige biludlejer når du søger billeje i Aarhus, København eller Odense områderne. Vi har et bredt udvalg af personbiler ligesom vi tilbyder udlejning af flyttebiler, varevogne og minibusser til glade lejere. Søger du billig billeje til weekendturen, en minibus til firmaets samlede transport til forretningsmødet, familieturen eller noget helt fjerde, er du kommet til rette sted.

Billig billejeTidsperiode, antal km, og hvor du vil køre hen, er fuldstændig op til dig. Vi stiller blot en klargjort og sikker bil til rådighed. Vi har forskellige størrelser, lige fra den mindre personbil til mellemstørrelsen, til de helt store. 

Vores kunder giver udtryk for stor tilfredshed med bilernes bekvemmelighed og gode stand, hvilket sammen med en billig billeje blot er et par af de forhold, der gør billeje hos PS Biludlejning særlig attraktiv. 
 
Har du brug for at leje en bil i længere end 30 dage, så tilbyder vi også leasing af alle vores biltyper til gode priser. Her kan du finde vores priser på leasing af bil.
 
PS Biludlejning i Aarhus, København og Odense hjælper til, hvis du får tekniske problemer undervejs med din billeje. Du ringer blot til et af vores udlejningskontorer, og så er hjælpen på vej. PS Biludlejning tegner i overensstemmelse med reglerne i færdselsloven sædvanlig ansvarsforsikring. Vil du læse vores vilkår for biludlejning, så kan du finde dem her.

Du skal være opmærksom på, at lejemålet kun omfatter det anførte tidsrum, og kontraktforholdet udløber ved det anførte tidspunkt. Dog er vi fleksible, og ønsker du udvidet billeje under forløbet, fikser vi det sammen. At leje bil hos PS Biludlejning er simpelt – fordi vi ønsker, at du kun skal tænke på én ting – nemlig at nyde billejen.
 

Billeje København, Aarhus og Odense

PS Biludlejning er din garanti for billeje til et af markedets bedste priser. Vi har kontorer i både København, Aarhus og Odense.

Du kan få aktuelle tilbud sendt online hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, ligesom du kan forudbestille den ønskede bil, hvilket bl.a. sikrer dig en kort ekspeditionstid når du afhenter udlejningsbilen eller sikkerhed for, at flyttebilen ikke er udlejet når du skal bruge den.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har brug for hjælp, fx. omkring valg af biltype eller lign. Du kan også altid komme forbi en af vores lokale stationer, hvor vores bil-specialister vil tage i mod dig, og rådgive efter dit behov.

Vi glæder os til at tage imod dig også, og hjælpe dig ud på de danske veje.


Bestil billeje

 • Lej en billig fyraftensvogn - afhent allerede kl. 12.00

  TILBUD NETOP NU: SMALL, MEDIUM ELLER LARGE fra kun 350 kr. pr. dag inkl. moms i Odense, Aarhus og København.

  Find din vogn her
 • Book weekendbil fra kl. 12.00

  Skal du på weekendtur?

  Lej en weekendbil fra fredag kl. 12.00 til mandag kl. 07.00. Mange penge at spare.

  Find pris og book online
 • 20 % på varevogne grp 3 og 4+

  PS nu er der rabat på varevogne

  Spar 20 % på f.eks. Toyota Proace og Fiat Ducato der kan rumme hele 13 m3. Brug koden P47SRF5HLL når du booker og afhenter senest 31/5. Vælg også 30 dage for kun 3.999 kr.

  Find din vogn her